Værksteder

Hos Rex Cykler byder vi dig velkommen til vores værksteder, hvor vores team af dygtige cykelmekanikere, med en solid baggrund og mange års erfaring, tager sig af reparation og vedligeholdelse af alle slags cykler. Vores ekspertise og kvalitet er anerkendt med en topkarakter på 5 ud af 5 stjerner fra Danske Cykelhandlere. Vi er også stolte over at være certificeret inden for både Shimano og Bosch Elektriske systemer.

 

Vores værksteder fungerer som Shimano Service Centre, hvilket garanterer, at vores personale altid er opdateret med de nyeste Shimano-systemer. Det betyder også, at vi effektivt kan håndtere reklamationer for Shimano-produkter direkte i vores butikker.

 

Når du køber en ny cykel hos os, inkluderer vi et gratis første serviceeftersyn. Efter to måneder gennemgår vi din cykel grundigt, hvor vi justerer gear og bremser, tjekker lejer, nav og fittings, og sørger for at smøre alle bevægelige dele.

 

For at sikre din cykels optimale ydeevne og forlænge din udvidede reklamationsret på 3 år gennem Danske Cykelhandlere, anbefaler vi, at du får foretaget regelmæssige eftersyn af din cykel ved 2, 9, 16, og 23 måneder efter købsdatoen. Vores team står klar til at sikre, at din cykel altid kører som ny.

 

Vi er din lokale Shimano certificeret cykelbutik, læs mere her hvad vi kan gøre for dig: 

 

SHIMANO SERVICE CENTER

Fortsæt

Vi Accepterer