EL Dame
EL Dame
EL Herre
EL Herre
EL MTB
EL MTB
EL Sport
EL Sport
Speed Pedelecs 45 km/t
Speed Pedelecs 45 km/t

Gør turen lettere med en elcykel fra Rex Cykler!

Hos Rex Cykler er vi ikke bare cykeleksperter, vi er også frontløbere, når det kommer til elcykler. Med butikker spredt over Helsinge, Helsingør, Allerød og Køge, samt et team af dedikerede cykelsmede, står vi klar til at guide dig til den elcykel, der passer perfekt til dine behov.

Er du vild med vinden i håret, men vil gerne have lidt ekstra skub op ad bakkerne? Vores nøje udvalgte sortiment byder på elcykler af høj kvalitet, men til priser, der ikke tømmer din pengepung. Uanset om du søger en dame- eller herrecykel, har vi den rette model klar til dig.

Hvorfor vælge en elcykel fra Rex Cykler?

  1. Erfaring & Ekspertise: Med mange år i sadlen kender vi markedets bedste producenter og har håndplukket de bedste elcykler til vores sortiment.
  2. Kvalitet til skarpe priser: Vi tror på høj kvalitet, men synes ikke, det skal koste en formue.
  3. Personlig rådgivning: Vi går op i at du får den rigtige cykel, tilpasset netop dine behov. Vores team er altid klar med gode råd og vejledning.
  4. Top-notch service: Med vores dygtige cykelsmede og fokus på kundens behov, lover vi altid levering til aftalt tid og pris.

Så hvis du drømmer om en elcykel, der både giver frihed på vejen og sikkerhed i trafikken, så kig forbi Rex Cykler. Vi gør cykeldrømme til virkelighed!

Nyheder

Fragt

Vi Accepterer


Manualer